TANDIMPLANTAT

Implantat

Våra tänder är en stor del av vår personlighet. Det är först när vi förlorat en eller flera tänder som vi blir medvetna om hur mycket det påverkar oss.

Tandimplantat är ett idealiskt sätt för dig att få tillbaka ditt tidigare utseende och tuggfunktion när du förlorat en eller flera tänder.
Ett tandimplantat är en liten titanskruv som ersätter en förlorad tandrot och som accepteras av kroppen. Tandimplantatet sätts in direkt i käkbenet och växer fast. Läkningstiden – eller den tid det tar för implantatet att växa fast bra i benet - är i de vanligaste fallen ca 8-12 veckor.

Vi använder Straumann vid implantat

Straumann erbjuder ett brett utbud av tandmedicinska lösningar, inklusive ersättningslösningar för allt från enstaka tandluckor till helt tandlösa käkar.
Image

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar.

Vi hjälper dig oavsett om du behöver boka tid för undersökning, har akut tandvärk eller vill ljusa upp ditt leende.

Uppdelning av betalning

Vi samarbetar med Payzmart och erbjuder våra patienter delbetalning om så önskas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 060-15 84 85 om det är något som du undrar över eller om du bara känner dig lite osäker.

Image

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-15 84 85
så ordnar vi en tid för dig

Telefontid: 7.30-15.30, vardagar
Öppettider: 8-15, vardagar

Vi talar ryska
Говорю по русски

Tandvårdsreformen

Högkostnadsskyddet innebär att Försäkringskassan betalar 50% av  kostnader över 3000:- och 85% av kostnader över 15000:- beräknat utifrån Försäkringskassans gällande referenspriser.

Du betalar alltså din del  och Försäkringskassan betalar ut ersättning för resten direkt till din tandläkare.