OM OSS

Vår vårdfilosofi

Friska tänder och en god munhälsa är viktigt för att man ska må bra. Vårt mål är att du ska behålla dina tänder friska hela livet. Genom att regelbundet undersöka dina tänder håller vi koll på din status och kan tidigt fånga upp tecken på skador.

När du träffar oss får du också råd om hur du med kost och munhygien själv på bästa sätt sköter dina tänder. Dina behov styr hur ofta du blir kallad. Tänk på att egenvård är din bästa tandläkare och det bästa sättet för dig att träffa oss mer sällan.

Image

EVA

Tandläkare och ägare
Jag började arbeta som tandläkare 1986. Det bästa med jobbet är den positiva återkopplingen man får av en nöjd och glad patient.

Vatten är mitt rätta element eftersom jag har en förkärlek för simning, dykning och segling.
Image

JOHAN

Tandläkare
Jag är född Sundsvallsbo och tog tandläkarexamen 2011 i Umeå. Ett personligt omhändertagande  tycker jag är viktigt samt att i samförstånd med patienten planera och utföra tandvård med ett långsiktigt fokus.

Fritiden spenderar jag ofta framför en god film eller på friluftsäventyr med familjen. Drömmer om ett stort garage med bilprojekt!

SANDRA

Tandsköterska
Som tandsköterska betyder det mycket för mig att kunna hjälpa patienter till god tandhälsa.

På min lediga tid vistas jag ofta i naturen, i skogen för svampplockning och i fjällen vintertid för skidåkning. Mat och dryck är också en stor passion för mig och jag använder gärna egenodlade råvaror.
Image

SARA

Tandsköterska
En god patientkontakt är viktigt för mig. Att dagligen få möta patienter och bidra till en god munhälsa gör mitt arbete givande.

När jag inte jobbar hittar ni mig på klubben där jag utövar thai/kickboxning. Andra intressen är grafisk formgivning/design och inredning. Lata dagar tillbringas i soffan med en bra film eller serie.
Image
Image

TANJA

Tandsköterska
Som tandsköterska möter jag dagligen många olika människor och det är det som gör att jag trivs så bra. Dessutom har jag fantastiska kollegor.

Jag är en livsnjutare och uppskattar sköna hemmakvällar med god mat, sol och bad och allt annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar.

Vi hjälper dig oavsett om du behöver boka tid för undersökning, har akut tandvärk eller vill ljusa upp ditt leende.

Uppdelning av betalning

Vi samarbetar med Payzmart och erbjuder våra patienter delbetalning om så önskas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 060-15 84 85 om det är något som du undrar över eller om du bara känner dig lite osäker.

Image

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-15 84 85
så ordnar vi en tid för dig

Telefontid: 7.30-15.30, vardagar
Öppettider: 8-15, vardagar

Vi talar ryska
Говорю по русски

Tandvårdsreformen

Högkostnadsskyddet innebär att Försäkringskassan betalar 50% av  kostnader över 3000:- och 85% av kostnader över 15000:- beräknat utifrån Försäkringskassans gällande referenspriser.

Du betalar alltså din del  och Försäkringskassan betalar ut ersättning för resten direkt till din tandläkare.